Veka Ferestre

регулировка пластиковых окон

Reglarea geamurilor termopan

регулировка пластиковых окон

De ce să reglezi ferestrele?

Reglarea geamurilor termopan. Ferestrele din plastic asamblate pe echipamente moderne și instalate de o echipă de specialiști nu vor necesita ajustare pentru o perioadă foarte lungă de timp, dar chiar și structurile eterne trebuie ajustate în timp. Dacă au trecut mai mult de 5 ani de la instalarea ferestrei dvs., atunci cel mai probabil are nevoie doar de ajutorul dvs.

Ce probleme poate avea o fereastră?

Feronerie instalate pe fereastră din fabrica producătorului, deși din metal, dar timpul, în orice caz, și-au făcut propriile ajustări, de exemplu, în timp, cercevelul ferestrei se poate lăsa sub propria greutate și acest lucru afectează în mod direct etanșeitatea cercevelei la cadru, care poate provoca curenți de aer, care foarte puternice se vor simți iarna. Dar acest lucru poate și trebuie corectat. Ajustarea ferestrelor din plastic trebuie efectuată strict în conformitate cu instrucțiunile și apoi se poate face independent.

регулировка пластиковых окон

Cum să faci singur reglarea ferestrei?

Înainte de a lua fereastra, trebuie să asamblați un instrument mic. Veți avea nevoie de o cheie hexagonală de 4 mm, o șurubelniță Phillips și ulei de mașină. Când toate uneltele sunt asamblate, vă puteți pune la treabă. Dacă simțiți că suflă de la fereastră, atunci cel mai probabil problema se află în clema ferestrei. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți cilindri de formă ovală la capătul cercevei, care se numesc trunions. Cadrul are orificii corespunzatoare acestora, in care patrund butoanele la intoarcerea manerului. Acest design asigură că cerceveaua este apăsată pe cadru. Forța de strângere este reglată prin deplasarea orificiilor de pe cadru sau prin derularea toroanelor.

Pentru a crește forța de apăsare, este necesar să rotiți excentricul cu partea proeminentă spre interiorul ferestrei. Pentru a reduce forța, trebuie să faceți operația inversă, adică rotiți trunionul cu partea proeminentă spre exterior.

регулировка пластиковых окон

Punct important! Cerceveaua ar trebui să se potrivească puțin mai puternic iarna și puțin mai puțin vara, deoarece plasticul tinde să se extindă și să se contracte în funcție de temperatură. De asemenea, trebuie luat în considerare.
După cum puteți vedea, reglarea ferestrelor din plastic este o sarcină destul de simplă pe care o puteți gestiona singur.
Dacă nu ai nicio dorință sau nicio șansă să o faci singur, îți putem oferi serviciile specialiștilor noștri care te vor ajuta să dai o a doua viață ferestrelor tale!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.