Veka Ferestre

VEKA MOTION 82: mai multă lumină și spațiu, mai multe posibilități

Un model care dezvoltă calitățile de bază ale celebrului său predecesor, VEKA MOTION, atrage atenția cu o atenție deosebită la toate accentele și oferă și un preț mai accesibil!

Mai multă lumină pentru casa Dumneavoastră!

usa termopan veka motion

Eficiență energetică

Camere

Profil VEKA MOTION

Un cadru aproape invizibil. Noul aspect unic de la VEKAMOTION – cadru vizibil minim. Transparență maximă de-a lungul perimetrului, lumină, căldură și confort maxim.

De ce anume usa termopan glisanta?

Principalul avantaj al acestui sistem culisant pentru ferestre și uși constă în Iintegrarea de suprafețe mari de sticlă cu profile înguste ale cadrului vizibil. Astfel, pot fi închise suprafeţe de până la 17,55 m2 (Lmax = 6,5 ml şi Hmax = 2,7 ml).

Sistemul VEKA MOTION 82 pentru uși și ferestre culisante îndeplinește toate cerințele pentru eficiență energetică, ergonomie și estetică. Profiluri largi și feronerie cu capacitate mare de încărcare, până la 400 kg.

Grosimile de sticla de până la 54 mm fac posibilă utilizarea sticlelor cu protecție termică ridicată și astfel atinge valori de până la Ud = 0,78 W / (m²K) atunci când se utilizează un geam triplu izolant puternic

Ce reprezintă profilul VEKAMOTION?

Fiabilitate

Utilizarea amplificatoarelor speciale de armare asigură o stabilitate structurală ridicată

Protecție împotriva zgomotului

Izolația cu zgomot ridicat asigură liniște absolut pentru casa Dumneavoastră!

Design și durabilitate

Plastic de înaltă calitate, rezistent la influențele mediului, plus o suprafață netedă în orice culoare și design

Eficiență energetică

Sistem stabil cu mai multe secțiuni cu performanțe de izolare excelente

veka motion

Noul sistem de ușile glisante cu ridicare VEKAMOTION.

Mai multă lumină. Mai mult spațiu. Mai multe posibilități.

Uși înguste – suprafață de sticlă mărită – mai multă transparență și, respectiv, mai multă lumină. Cercevele reduse cu până la 20%, care au un aspect modern și o transmisie mai mare a luminii.
Chiar și cea mai masivă bandă poate fi ușor deschisă fără efort suplimentar. Mecanismul de ridicare și culisare vă permite mai întâi, prin rotirea mânerului, să ridicați canatul cu câțiva milimetri în sus, apoi să mișcați ușor și rapid canatul în lateral. Hardware-ul inovator facilitează operarea cu ușurință a celei mai largi caneluri. Chiar și un copil o poate face! Niciodată până acum geamurile panoramice nu au fost atât de elegante și ușoare – și, în același timp, atât de fiabile și simple.

Scheme constructive VEKA MOTION

veka-culisante

Schema A

Pereți puternici în zona exterioară, precum și în zonele de importanță în funcționalitate

usi-glisante

Schema C

Stabilitate suplimentară prin armare cu oțel zincat, pentru o durabilitate excelentă și siguranță sporită în timp

veka motion

Schema K

Coeficient de izolare termică: până la 0,78 W/m²K în funcție de pachetul de geam ales (termoizolantă, fonoizolantă sau sticlă specială)

Culori standard și speciale