Veka Ferestre

Accesorii

Plase antiinsecte de la 19 euro

Cumpărați plase antiinsecte pentru ferestre și nu mai suferiți de abundența constantă a insectelor care pătrund în locuința Dumneavoastră!

Atunci când comandați plase antiinsecte pentru ferestre, obțineți un produs care se potrivește perfect cu forma ușii sau ferestrei Dumneavoastră.

Plase antiinsecte

Plasa antiinsectă fixă

Acestea se caracterizează prin ușurința de instalare, întreținere și costuri reduse. Fără deschidere.

Dimensiune: 1200×500 mm
25 19

Plase antiinsecte

Plasa antiinsectă cu balamale

Plase anti-insecte versatile care pot fi îndepărtate cu ușurință. Cu deschidere articulată.

Dimensiune: 1200×700 mm
29  23 

Plase antiinsecte

Plasa antiinsectă tip plisse vertical

Plasele anti insecte tip plisse sunt foarte ușor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei în linie frântă (în zigzag).

Dimensiune: 1200×700 mm
115  90 

Glafuri de interior de la 10 euro

Puteți comanda un glaf interior (pervaz) de orice lățime în intervalul de 100-800 mm. Cu toate acestea, atunci când comandați un pervaz prea larg, țineți cont de parametrii sursei de încălzire: nu se recomandă categoric să se suprapună cu mai mult de o treime, de altfel circulația liberă a aerului cald poate fi perturbată, iar geamurile ferestrei vor „transpira”.

Crystallit - glafuri de nouă generație!

Produse într-o fabrică modernă dotată cu echipamente de primă clasă și care îndeplinesc standardele europene înalte, pervazurile din plastic Crystallit au o serie de caracteristici de calitate care le plasează deasupra oricărei concurențe.

Dimensiune: 1000 mm liniar pe o lățime de 200 mm
Culoare: Albă
56 44

Suprafața lucioasă

Imitație de textură de lemn

Mat

DANKE - Glafuri de calitate germană

Produsele sunt fabricate din plastic european ecologic și au o suprafață acrilică perfect netedă.

Dimensiune: 1000 mm liniar pe o lățime de 200 mm
Culoarea: Albă
51€ 40

Suprafața lucioasă​

Mânerele cu protecție pentru copii cu reducere de la 10 euro

În zilele noastre, încuietorile de siguranță confortabile și funcționale ale copiilor de pe ferestre sunt o necesitate dictată de preocuparea pentru sănătate și, uneori, pentru viața copilului. Mizând pe opțiuni de protecție, cum ar fi o plasă de țânțari, este atât o prostie, cât și un risc. O plasă anti-țânțari nu va înlocui în niciun caz încuietorile ferestrelor pentru copii, sarcina sa este de a preveni apariția insectelor și a prafului străzii în casă. Arată doar în exterior ca o barieră sigură. De fapt, aceasta nu este o protecție pentru ferestre împotriva copiilor, deoarece unele dintre elementele sale sunt supuse uzurii și adesea o ușoară presiune din interior este suficientă pentru ca ochiurile să se miște și rama acestuia să cadă din deschiderea ferestrei. Puteți face mânere pentru ferestre în condiții de siguranță, instalând încuietori speciale pe ferestre de la copii.

Siguranță și protecție HOPPE

ferestre termopan chisinau

Secustik®

Mâner pentru fereastră cu avantaje “sonore” considerabile

Rotind mânerele Secustik® la 180° de la poziția închisă la poziția înclinată, mecanismul de autoblocare rulează cu o precizie înaltă în diferite poziții ale mânerului, provocând un sunet asemănător unui click specific. Acest click tipic pentru Secustik® reprezintă un mare avantaj “auditiv” pentru securitatea locuinței Dumneavoastră.

ferestre termopan chisinau

SecuForte®

Principiul de blocare „mai întâi apăsați, apoi rotiți”

Mânerele cu mecanismul SecuForte® sunt neobișnuite în utilizare, dar, totodată, foarte simple. Pentru a deschide fereastra, trebuie mai întâi să împingeți mânerul spre priză. Ca urmare, mânerul se va debloca, iar după aceasta va putea fi rotit în mod obișnuit. Un copil nu va reuși să deschidă un astfel de mâner.

ferestre termopan chisinau

Feronerie germană Winkhaus

Compania Winkhaus este unul dintre liderii de pe piața mondială a feronirie pentru ferestre și uși.
Produsele Winkhaus se caracterizează prin precizie în design, manoperă de înaltă calitate și funcționalitate sofisticată. Ferestrele și ușile a milioane de case din întreaga lume sunt echipate cu acest brand.

Promoția!

Doar acum, poți comanda o fereastră de orice dimensiune profil VEKA și primești cadou sistem de blocare pentru geamuri Baby Control