Veka Ferestre

Geam termopan de bază

Vă prezentăm ferestre termopan în Chisinau. Oferim garantie pentru ferestre termopan în Chisinau si pentru lucrari de vitrare finalizate – 5 ani. Efectuăm măsurarea și instalarea în termen de 10 zile

Preț: 240 €

Dimensiune: 1500*1500

Sisteme de profil VEKA

termopan chisinau

Profil german pentru ferestre termopan

Alegerea profilului este una dintre cele mai importante și primele decizii atunci când cumpărați o fereastră din plastic. Dacă faceți o alegere greșită, vă puteți confrunta cu consecințe neplăcute sub forma unei izolații termice și fonice slabe sau puteți constata că, după șase luni, profilul odinioară alb a devenit galben. Determinarea care profil PVC este de înaltă calitate și care nu este o sarcină destul de dificilă pentru un simplu consumator.

ferestre chisinau

Geam termopan in Chisinau

Toate profilele VEKA sunt produse în conformitate cu cerințele celei mai înalte clase de calitate ale standardului german DIN EN 12608 – clasa A. Făcând ferestre și uși din plastic dintr-un astfel de profil, oferim o garanție pentru acesta și știm sigur că ferestrele din Profilul VEKA va dura mulți ani și cu îngrijirea corespunzătoare – decenii!

ferestre termopan pvc

Eficiența energetică

Camere

Profil Veka Softline 70

Sistem de profil pentru soluții profesionale în domeniul ferestrelor

пластиковые окна кишинев

Eficiența energetică

Camere

Veka Softline 82

Un sistem inovator de eficiență energetică care răspunde cerințelor înalte ale viitorului

пластиковые окна

Ajutor în alegerea

Contactați managerul nostru și el va vă ajută pentru a determina ce soluție Veka se potrivește pentru casa sau apartamentul dumneavostră.

окна пластиковые

Calculator preț ferestre

Calculați costul comenzii dumneavoastră pe baza tipului de ferestre și uși selectate, dimensiuni și configurații inclusiv și alte caracteristici similare.

окна пвх

Ghidul cumpărătorului

Articole și videoclip-uri despre ferestre și uși din PVC: cum să alegi, cum să îtreții, de la cine să cumperi și multe alte informații utile.

Siguranță și protecție HOPPE

ferestre termopan chisinau

Secustik®

Mâner pentru fereastră cu avantaje “sonore” considerabile

Rotind mânerele Secustik® la 180° de la poziția închisă la poziția înclinată, mecanismul de autoblocare rulează cu o precizie înaltă în diferite poziții ale mânerului, provocând un sunet asemănător unui click specific. Acest click tipic pentru Secustik® reprezintă un mare avantaj “auditiv” pentru securitatea locuinței Dumneavoastră.

ferestre termopan chisinau

SecuForte®

Principiul de blocare „mai întâi apăsați, apoi rotiți”

Mânerele cu mecanismul SecuForte® sunt neobișnuite în utilizare, dar, totodată, foarte simple. Pentru a deschide fereastra, trebuie mai întâi să împingeți mânerul spre priză. Ca urmare, mânerul se va debloca, iar după aceasta va putea fi rotit în mod obișnuit. Un copil nu va reuși să deschidă un astfel de mâner.

ferestre termopan chisinau

Feronerie germană Winkhaus

Compania Winkhaus este unul dintre liderii de pe piața mondială a feronirie pentru ferestre și uși.
Produsele Winkhaus se caracterizează prin precizie în design, manoperă de înaltă calitate și funcționalitate sofisticată. Ferestrele și ușile a milioane de case din întreaga lume sunt echipate cu acest brand.

Spectrul de culori ferestre pvc