Veka Ferestre

Stoc! Cumpărați o fereastră Veka și obțineți drept cadou un lacăt de protecție copii!

Ferestre sigure pentru copii în timpul carantinei

Odată cu răspândirea pandemiei de coronavirus, una dintre primele măsuri de prevenire a răspândirii infecției a fost carantina instituțiilor de învățământ, transferul școlilor și universităților la învățământ la distanță și restricțiile asupra activității grădinițelor și a altor instituții preșcolare.

În condiții de carantină, copiii își petrec tot timpul acasă, deci este important ca părinții să se asigure că spațiul de locuit din jurul copilului este nu numai confortabil, dar și sigur. În acest sens, o atenție specială trebuie acordată protecției ferestrelor. Când copiii sunt acasă tot timpul, este important ca spațiul de locuit să fie confortabil și sigur.

Cum se previne riscul ca un copil să cadă pe fereastră?

Pentru a menține copiii în siguranță și pentru a proteja ferestrele, este important să alegeți accesoriile potrivite, precum și să utilizați echipamentele speciale de protecție pentru copii, care pot fi instalate independent atât pe o fereastră nouă, cât și pe cea deja în uz.

Winkhaus oferă o gamă largă de astfel de soluții.

Printre acestea se regăsește lacătul de siguranță pentru copii DS.24, care limitează deschiderea ferestrei. Vă permite să ventilați fereastra în poziție de înclinare și blochează deschiderea oscilantă cu o cheie specială. Datorită acestei soluții, copilul va putea înclina independent fereastra doar pentru ventilație, dar nu va putea să o deschidă complet. Puteți debloca și deschide fereastra numai cu o cheie, care nu trebuie păstrată la îndemâna copilului. Lacătul de siguranță pentru copii DS.24 de la Winkhaus este o soluție simplă și accesibilă pentru orice fereastră.

Rulează videoul